Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás rántott csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
3 fej vöröshagyma
1 cs.petrezselyemzöld
olaj
1 ek.citromlé
liszt-tojás-zsemlemorzsa
só,bors

Elkészítés:
A vöröshagymákat megtisztítom, egyet lereszelek, a másik kettőt karikákra vágom.A reszelt hagymát összekeverem a finomra vágott petrezselyemzölddel, 3 ek. olajjal,acitromlével, borssal és sóval.Ezzel a keverékkel bekenem a forgójuknál kettévágott és lebőrözött combokat. Legalább két órára (az sem baj, ha egy éjszakára) hűtőbe teszemjól letakarva. Pácolás után a húst a szokásos módon panírozva forró olajban kisütöm. A hús után lisztbe mártom a hagymakarikákat, és azokat is szép pirosra sütöm. Rászórom a rántottcsirke tetejére, és krumplipürével, idénysalátával tálalom.

Tanácsok:
Akár pikknikkre is készíthető, hidegen majonézzel kínálva is finom.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás rák » Rántottsajtos libamáj » Tejfölös pikáns csirkecomb » Csirkecomb mustármártásban
» Foghagymás rántott krumpli » Csirkecomb egyszemélyes » Fokhagymás-gombás karfiol » Rác csirkecomb
» Fokhagymás házi sajt » Diós rántott libamáj » Fokhagymás omlett gombával » Lilahagymás sajtkrém
» Hagymás krumpli » Hagymásrostélyos máshogy » Póréhagymás rakott tészta » Kacsamell hagymasalátával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.