Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás rántott csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb
3 fej vöröshagyma
1 cs.petrezselyemzöld
olaj
1 ek.citromlé
liszt-tojás-zsemlemorzsa
só,bors

Elkészítés:
A vöröshagymákat megtisztítom, egyet lereszelek, a másik kettőt karikákra vágom.A reszelt hagymát összekeverem a finomra vágott petrezselyemzölddel, 3 ek. olajjal,acitromlével, borssal és sóval.Ezzel a keverékkel bekenem a forgójuknál kettévágott és lebőrözött combokat. Legalább két órára (az sem baj, ha egy éjszakára) hűtőbe teszemjól letakarva. Pácolás után a húst a szokásos módon panírozva forró olajban kisütöm. A hús után lisztbe mártom a hagymakarikákat, és azokat is szép pirosra sütöm. Rászórom a rántottcsirke tetejére, és krumplipürével, idénysalátával tálalom.

Tanácsok:
Akár pikknikkre is készíthető, hidegen majonézzel kínálva is finom.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás omlett » Rakottkel hagymás babbal » Rántottás paradicsom » Rántott cukkini paleósan
» Tejfölös csirkecombok » Tejfölös gombás csirkecomb » Kacsamell hagymasalátával » Fokhagymás tört burgonya
» Hagymás pite » Böbsi gyors rántott sajtja » Fokhagymás krumpli* » Lilahagymás párizsi saláta
» Hagymás paprikás zsemle » Tökmagos rántotta » Hagymás pecsenye » Fokhagymás sajtleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.