Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-fokhagymás csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 személynek:
6 db csirke felsőcomb
fokhagyma
só vagy ételízesítő
olaj vagy zsír
reszelt trappista sajt

Elkészítés:
A csirkecombokat beletesszük a kiolajozott tepsibe. A combok bőre alá helyezzük a letisztított, félbevágott foghagymát, majd felöntjük a tepsit 1 dl vízzel, lefedjük alufóliával, puhára pároljuk.

Ha megpuhult, levesszük az alufóliát, sózzuk. A combok tetejére 1-1 fokhagymát és reszelt sajtot teszünk, visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg a hús szép barna nem lesz.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Currycsirke spenóttal » Baconos-sajtos csirkemell » Sajtos tejszínes csirke » Tócsniba sült csírke
» Mustáros csirkemellcsíkok » Színes csirkemell » Ropogós csirkeszárny » Tejszínes-tormás csirke
» Különleges sült csirke » Mexikói tésztás csirke » Finom csirkefalatok » Csirke hamburger
» Amerikai csirke » Csirkecombok hagymaágyon » Csirke korma » Currys csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.