Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-fokhagymás csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 személynek:
6 db csirke felsőcomb
fokhagyma
só vagy ételízesítő
olaj vagy zsír
reszelt trappista sajt

Elkészítés:
A csirkecombokat beletesszük a kiolajozott tepsibe. A combok bőre alá helyezzük a letisztított, félbevágott foghagymát, majd felöntjük a tepsit 1 dl vízzel, lefedjük alufóliával, puhára pároljuk.

Ha megpuhult, levesszük az alufóliát, sózzuk. A combok tetejére 1-1 fokhagymát és reszelt sajtot teszünk, visszatesszük a sütőbe, és addig sütjük, míg a hús szép barna nem lesz.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bajor csirkecomb » Gyömbéres káposztás csirke » Ázsiai csirke saláta » Csírke csikok finoman
» Pikáns szósz csirkéhez » Csirkemelles palacsinta » Csirkés tésztasaláta » Csirkemell a' la pannónia
» Sült csirke alufóliában » Zöldséges csirkecomb » Fűszeres rántottcsirkemell » Gyros csirke hússal
» Pezsgős csirke » Göngyölt csirkecsoda » Spicces csirkemellsaláta » Rác csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.