Tutireceptek.hu fejléc

Édes mézes csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkemell
20 dkg vaj
2 evőkanál méz
5 dkg dió
1 citrom

bors
kakukkfű

Elkészítés:
A melleket sózzuk és a vajjal kikent tepsibe tesszük.Kevés vizet aláöntve sütőben párolni kezdjük. A mézet elkeverjük kevés borssal a citrom levével,és reszelt héjával,és a vajjal.A durvára aprított diót megpirítjuk.Amikor a hús puhulni kezd megkenjük a mézes keverékkel és a tetejét megszórjuk a pirított dióval.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke gombával töltve » Fóliában sült csirke » Mézes(pihentetés nélküli) » Mézes Egg Nogg
» Szegfűszeges csirkemell » Sörös csirkeszárny » Mézes tészta karácsonyra » Mézes-mustáros pulykamell
» Mézes-szezámos sült banán » Tökmagos mézes » Csirke Orly módon » Csirkés rizssaláta
» Csirkepörkölt betyárosan » Barackos csirkemellsteak » Almaszósz csirkehússal » Zöldséges-rizses csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.