Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke papírban sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 1 főre:

1 tisztított közepes csirkecomb ( 150 g)
1 mokkáskanál napraforgóolaj (2g)
1/3 mokkáskanál rozmaring
1/4 mokkásanál őrölt fehérbors
1/4 mokkáskanál vasfű
kevés nátriumszegény só

Elkészítés:
A tisztított, leöblített csirkét belül nagyon gyengén (nátriumszegény sóval) megsózzuk, majd a napraforgóolajból és fűszerekből készített ízesítővel a csirke felületét bekenjük. Rátesszük a rozmaringot és barna papírzacskóba csomagolva sütőlemezen az előmelegített sütőbe tesszük. Mellé helyezzük az 1-2 dl vizet tartalmazó edényt, majd közepes hőmérsékletre állított sütőben pirosra sütjük. Elkészítéséhez kb. 40-50 perc szükséges. Adható feltétként burgonya, rizs és különböző saláták.

Tanácsok:
Fogyaszthatják cukorbetegek, fogyókúrázók, epebetegek, érelmeszesedésben, infarktus után, leromlott betegek, hasmenés után, lázas betegségben, gyomor- és bélbetegségben

Elkészítési idő: 50 perc
Kalóriatartalom: 183 kcal
Szénhidráttartalom: 0,6 gramm
Zsírtartalom: 5,6 gramm

A receptet beküldte: Brigitta.a


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-barackos csirkemell » Bakonyi csirkemell » Csirkemelles palacsinta » Fokhagymás rakott csirke
» Csirkemell Edit módra » Csípős csirkeragu » Grillezett csirke fajitas » Csirkemájas
» Fűszervajas csirkemell » Ananászos csirkeegytál » Csirkemell őzgerincben » Almás csirkevagdalt
» Sajtos tejfölös csirke » Tasakos csirke » Csirkepástétom » Rokfortos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.