Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sörös csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db mellhús vagy 4 db egész comb
1 üveg sör
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
só,
bors
őrölt kömény
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A csírkét lebőrözzük, de nem muszáj. egy mély tálba rakjuk és leöntjük sörrel. Ebben pácoljuk, lehetőleg az előző este pácoljuk be. Sütés előtt egy-két órábal kiszedjük a pácléből, sozzuk, borsozzuk, őrölt köménnyel megszórjuk, pihentetjük. Közben apróra összevágjuk a hagymát.
Felforrósítjuk az olajat, fehéredésig átsütjük rajta a húsdarabokat. Ha mindet kiszedtük, megdinszteljük a hagymát, beletesszük a zúzott fokhagymát, visszarakjuk a hősdarabokat, lassú tűznél a sörös páclével locsolgatva puhára pároljuk.(kb. 1 óra alatt készül el.

Tanácsok:
rizskörettel, friss salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: DOMA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-diós csirke » Mexikói csirke » Csirkemelltekercsek » Török csirkemell saláta
» Csirkés-gombás lasagne » Csirkés-bulgur » Libanoni csirke » Mézes csirkemell
» Mézes csirke 2. » Mákos csirke » Görög csirkecombok » Tepsis csirke
» Csirke carbonara » Padlizsános csirkesaláta » Csirkés leveles-táska » Csirkés zöldségtál


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.