Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb citrommártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkecomb,
800 g burgonya,
4 citrom,
100 g fekete olívabogyó,
1 csokor kakukkfű,
2 gerezd fokhagyma,
100 ml fehérbor,
200 ml szárnyas alaplé,
2 evőkanál méz,
só,
őrölt bors

Elkészítés:
Mosd meg a csirkecombokat. Tisztítsd meg a burgonyát, és szeleteld fel vékonyan. 2 citrom héját vágd finomra. Nyomd ki az összes citrom levét, 4 evőkanálnyit keverj össze mézzel, sóval, borssal, és ezzel a páccal kendd be a combokat. A burgonyát rétegesen fektesd egy tűzálló tál aljára, öntsd rá a maradék citromlevet, a bort és a húsét. Szórd rá a finomra vágott kakukkfüvet, a szeletekre vágott olívabogyót és a fokhagymát. Szórd meg a citromhéjjal, majd tedd rá a csirkecombokat. Előmelegített sütőben 30-40 perc alatt süsd ropogósra, közben locsolgasd a mézes páclével.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csabai csirkecomb » Tejfölös csirkecombok » Dióban sült csirkecomb » Pikáns csirkecombok
» Rokfortos csirkecomb » Naranccsal sült csirkecomb » Mustáros, mézes csirkecomb » Gombás csirkecomb
» Rántott csirkecombfilé » Karácsonyi diós csirkecomb » Répás, töltött csirkecomb » Tejfölös pikáns csirkecomb
» Hamis rántott csirkecombok » Tartáros csirkecombok » Csirkecomb mustármártásban » Gyömbéres csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.