Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkeegytál recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkehús (tetszés szerint)
1 kg burgonya
3 dl tejföl
kevés vaj
10 dkg reszelt sajt(legfinibb a füstölt sajt)
1 mk. szerecsendió

1 tk curry (aki nem szereti, vagy nem tart otthon, az el is hagyhatja. Én sem használom mindíg)

Elkészítés:
A besózott csirkedarabokat a vékony karikákra vágott krumplival vegyesen sorba rakom egy kivajazott tűzálló tálban. Közben meg-meg szórom a szerecsendióval (és a curryvel) meg a reszelt sajttal. Tetejére olvasztott vajjal elkevert tejfölt öntök, majd a tálat letakarva előmelegített sütőbe tolom. Kb. 50 perc után leveszem a fedőt, s ha a hús már puha, szép pirosra sütöm.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirkeegytál » Tepsis csirkeegytál » Libacomb vadasan » Kacsamell hagymasalátával
» Jonatános csirke » Zsebes hús » Mustáros kacsamáj » Sajtos csirkemell rántva
» Sült kacsacomb » Cukkínis-gombás tarja » Edes-savanyu pulykamell » Csípős csirkemell csíkok
» Sertéscomb -Athéni módra » Fitnesz pulyka » Cajun csirke » Furfangos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.