Tutireceptek.hu fejléc

Dióval rántott csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 csirkemell
15 dkg dió
liszt
tojás

őrölt bors
2-3 evőkanál tej
olaj a sűtéshez

Elkészítés:
A csontról lefejtett húst 2 újnyi vastag csíkokra vágjuk ,sózzuk.A lisztet elkeverjük egy késhegynyi borssal és megforgatjuk benne.
A tojásokat a tejjel felverjük.A diót apróra vágjuk ,(vagy daráljuk).A lisztezett húsokat megforgatjuk a tojásban,majd a dióban.Forró olajban,takarék lángon aranysárgára sütjük.
Körete.Burgonyapüré.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás csirkemell » Habcsók dióval » Tojásrántotta a la Csabi » Szumátrai csirkemell
» Nyári tepsis csirkemell » Rántott krumpli II. » Csirkemell barackosan » Szezámos csirkemell
» Csirkemell-"torta" » Mediterrán csirkemell » Rántott szendvics 3. » Hawannai csirkemell
» Sajtos rántott karfiol » Sajtos töltött csirkemell » Dupla rántott sajt » Krumplisaláta csirkemellel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.