Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirke szárny
5 dkg vaj
4 ek mustár
2 ek citromlé
1 ek olaj
1 ek barna cukor
1 tk pirospaprika

bors

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, és enyhén besózzuk őket. A vajat megolvasztjuk, majd a mustárral, a citromlével, az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával összekeverjük, és addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad.
A szárnyakat megkenjük a masszával, majd olajozott tepsibe tesszük, és 25 perc alatt süssük ropogósra közepes lángon.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes mustáros karaj » Fokhagymás-mustáros tarja » Mustáros sertéscomb » Mustáros csirke
» Mustáros sertéstarja » Mustáros krinolinsaláta » Mustáros hagymás tarja » Fóliás csirkeszárnyak
» Mustáros hús » Mustáros hal 90naposra » Mézes mustáros hús » Mustáros rakott csirkemell
» Mustáros karajszeletek » Mustáros lencsesaláta » Mustáros karaj » Egyben sült mustáros karaj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.