Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirke szárny
5 dkg vaj
4 ek mustár
2 ek citromlé
1 ek olaj
1 ek barna cukor
1 tk pirospaprika

bors

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, és enyhén besózzuk őket. A vajat megolvasztjuk, majd a mustárral, a citromlével, az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával összekeverjük, és addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad.
A szárnyakat megkenjük a masszával, majd olajozott tepsibe tesszük, és 25 perc alatt süssük ropogósra közepes lángon.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-mustáros csirkemell » Mustáros karaj » Tejszínes mustáros hús » mustáros tarja
» Mustáros-szezámos pogácsa » Mustáros tarjaszeletek » Az igazi mézes-mustáros » Mustáros rakott csirkemell
» Joghurtos csirkeszárnyak » Egyben sült mustáros karaj » Tejfölös mustáros pecsenye » Pikáns csirkeszárnyak
» Mustáros hús bundában » Mustáros tepsis tarja » Mustáros sertéscomb » Mustáros-Erős Pistás hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.