Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirke szárny
5 dkg vaj
4 ek mustár
2 ek citromlé
1 ek olaj
1 ek barna cukor
1 tk pirospaprika

bors

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, és enyhén besózzuk őket. A vajat megolvasztjuk, majd a mustárral, a citromlével, az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával összekeverjük, és addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad.
A szárnyakat megkenjük a masszával, majd olajozott tepsibe tesszük, és 25 perc alatt süssük ropogósra közepes lángon.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros lencsesaláta » Mézes mustáros hús » Mustáros csirkemellek » Fokhagymás-mustáros tarja
» Mustáros kacsamáj » Fóliás csirkeszárnyak » Mustáros-szezámos pogácsa » Mustáros szelet hagymával
» Mustáros hús 2 fő részére » Mustáros tarjaszeletek » Mustáros karajszeletek » Mustáros-Erős Pistás hús
» Mustáros-tejfölös csirke » Mustáros-tejfölös karaj » Az igazi mézes-mustáros » Tejszínes mustáros karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.