Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
1 paprika
1 paradicsom
vaj
liszt
2 dl tejföl
bors, só

Elkészítés:
A csirkecombok bőrét lehúzom, a combokat kettévágom, sózom, borsozom. A húsdarabok minden oldalát vajon pirosra sütöm, majd felöntöm annyi vízzel, hogy a húst épp ellepje. Beleteszem a paprikát, a héjától megszabadított paradicsomot, és lefedve párolom. Mikor már majdnem puha, hozzáadom a tejfölt, amihez előzőleg 1 evőkanál lisztet kavartam. Erős tűzön még pár percig forralom, hogy mártás sűrűségű legyen.

Tanácsok:
Párolt rizzsel tálalom.

Ízletes, ám nagyon egyszerű étel; kezdő háziasszonyok sem tudják elrontani.

(Hogy egyszerűbb legyen, a tejfeles habaráshoz a husikat rövid időre kiszedem a léből.)


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös karfiolleves » Csirkecomb gazdagon töltve » Csirkecomb egyszemélyes » Tejfölös - rakott hús
» Csirkecombok "Toros"-módra » Tejfölös krumplileves » Tejfölös-sajtos pogácsa » Kaukázusi csirkecombok
» Sörben sült csirkecomb » Tejfölös pogácsa » Tejfölös krumplifuta » Tejfölös kolbászleves
» Tejfölös pontyszeletek » Csirkecomb ananászraguval » Joghurtos tejfölös pite » Banános csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.