Tutireceptek.hu fejléc

Csirkegombóc recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
200 g főtt csirkehús
1 tojás
petrezselyemzöld

2 evőkanál zabpehely (20g)

Elkészítés:
1. A csirkehúst bőröstől megdaráljuk, elkeverjük a tojássárgájával, apróra vágott petrezselyemzölddel.
2. Hozzáadjuk a zabpelyhet és a felvert tojást könnyedén belekeverjük.
3. 4 gombócot formázunk.
4. Forrásban lévő sós vízben addig főzzük a gombócokat, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, majd leszűrjük.


A receptet beküldte: kicsivirag04

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kimélő csirkegombócleves » Csirkegombóc leves » Szatmári tokány » Csirkés cukkínis egytál
» Bassói aprópecsenye » Bajor labdapecsenye » Céklás húspogácsa » Ürgepörkölt
» Rakott karaj » Különleges fasírtok » Kókuszos csirkemellcsíkok » Csirkepaprikás puliszkával
» Párolt-sült oldalas » Sajtos húsika » Tepsiben sütött csirkecomb » Kukoricás fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.