Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkegombóc recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
200 g főtt csirkehús
1 tojás
petrezselyemzöld

2 evőkanál zabpehely (20g)

Elkészítés:
1. A csirkehúst bőröstől megdaráljuk, elkeverjük a tojássárgájával, apróra vágott petrezselyemzölddel.
2. Hozzáadjuk a zabpelyhet és a felvert tojást könnyedén belekeverjük.
3. 4 gombócot formázunk.
4. Forrásban lévő sós vízben addig főzzük a gombócokat, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, majd leszűrjük.


A receptet beküldte: kicsivirag04

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kimélő csirkegombócleves » Csirkegombóc leves » Tarja gombával » Majorannás marhatokány
» Pikáns csirkemell » Sárkánytitok » Szüreti rostélyos musttal » Karaj Dávid király módra
» Csirkemell Edit módra » Illatos csípős csirke » Csibemell a legfinomabban » Citromos báránysült
» Csirkehúsos gombás fasírt » Fogyis rántott hus » Tatár beafstek » Nyársalt bárány


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.