Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tepsiben sütött csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
2-3 evőkanál napraforgó olaj
fűszerkeverék ízlés szerint (pl. tegnapi receptem)
2 evőkanál liszt
2 dl csirke alaplé

Elkészítés:
A combokat mindkét oldalukon bedörzsöljük a fűszerrel, a tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük, s jól megkenjük olajjal.
Alufóliával szorosan letakarjuk, hogy a sütéskor keletkezett gőz maradjon a fólia alatt, és 180-200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. (Vizet nem kell aláönteni, mert a mai csirkék tele vannak vízzel.)
40-50 perc után eltávolítjuk a fóliát, visszatesszük, 10-20 percig pirítjuk, félidőben átfordítva.
Kiszedjük a combokat, a zsiradékot lábosba öntjük, és megpirítjuk rajta a lisztet. Felöntjük az alaplével (vagy vízzel), s így finom mártást kapunk, amit az étel mellé kínálhatunk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi diós csirkecomb » Rántott csirkecombfilé » Csirkecomb citrommártásban » Csirkecomb kókuszbundában
» Sajtos ponty tepsiben » Tésztában sütött tonhal » Sörben sült csirkecomb » Sajttal sütött burgonya
» Gombás csirkecomb » Majoránnás csirkecombok » Tepsiben sült lángos » Tartáros csirkecombok
» Tepsiben sült sajtos karaj » Finom csirkecomb » Csirkecomb pékné módra » Sajtos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.