Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládéburokba zárt gesztenyemousse recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg étcsokoládé
diónyi vaj
25 dkg gesztenyemassza
25 dkg mascarpone sajt

Elkészítés:
Az étcsokoládét a vajjal vízgőz fölött felolvasztjuk. Egy 6 darabos szilikon muffinformát vékonyan kikenünk vele. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük. Amikor a csoki megkötött átnézzük, ahol szükséges lejavítjuk úgy, hogy újra átkenjük csokoládéval. A gesztenyemasszát összekeverjük a mascarpone sajttal. A formába töltjük. Lezárjuk az olvasztott csokoládéval. Dermedésig, vagy felhasználásig hűtőszekrényben tároljuk. Végül óvatosan kifordítjuk a formából.


A receptet beküldte: MRG1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piskótás zserbó » Citromkifli » Csokis-málnás fincsisség » Mazsolás túrótorta
» Almaszirupos sült palacsinta » Csupa eper kehely » Túrósfánkok » Mákos pudingos
» Dukan mikrós süti » Csíkos sütemény » Bécsi rizspuding » Francia csoki torta
» Tuccjobbat? Filléres süti » Almás máglyarakás » Bundás vaníliás fánk » Mandulás csokigolyó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.