Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csorba maskent recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 marhahus/diszno
2 bd. murok
1 db. petrelyem
1 kis db. karalabe
1 kis darab zeller gumo
1 kozepes meretu hagyma
1 gogos/pirosparika
1 koteg/zeller level
1 koteg/ petrezselyem level
250 g zoldborso
250 g zold(csoves)paszuly
4 db krimpli
egy mareknyi kaposzta
keves so/etelizesito
keveske olaj
1 csipetnyi feketebors
30 ml paradicsomle

Elkészítés:
A zoldsegeket lereszeled (vagy szebb, ha szeleteled oket). A hagymat felvagod kockara. Olajon megpiritod a hagymat, addig amig uveges lesz. Hozzaadod a zoldsegeket (murok, petrezselyem, zeller, karalabe, zeller, gogos), mikor egy kis levet engedett, hozzateszed a husit, azt is megparolod, mikor megvaltozik a szine, felontod vizzel. Izesited feketeborssal, soval etelizesitovel. A petrezselyem es a zellerlevelet is hozzaadod (en nem szoktam felvagni, nem szertjuk, de ugy is lehet). Ekozben felvagod a kapostat es azt is hozzaadod.Mikor a husi megvan, tedd hozza a zoldborsot es a zoldpaszulyt,krumplit meg a paradicsomlevet. Ez felfo, es talalaskor tejfellel szervirozd.

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: pottom panna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecsorba szerb módra » Diós golyó másként » Krémes - másként » Krumpli saláta másként
» Póréhagyma-saláta másként » Meggyes lepény másként » Görög csorba » Sajtlepény másként
» Túrófánk másként » Somlói piskóta másként » Harcsapaprikás másként » Szerb csorba
» Tejföl torta - másként » Almapuding másként » Kávélikőr másként » Sütőtökös süti másként


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.