Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Debreceni hústekercs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet, ujjnyi vastag, tenyérnyi comb
2 pár sertés virsli
1 tojás
1 dl sör
2-3 ek liszt
olaj
törött fekete bors


Elkészítés:
A hússzeleteket vékonyra verjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzük. A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal. (Sűrű palacsintatésztának kell lennie.)
A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva bő, forró olajban pirosra sütjük. Sült burgonyával és tartármártással kínáljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótós hústekercs » Sonkás hústekercs » Debreceni tokány » Debreceni mézes
» Baconos hústekercs » Könnyű Spenótos hústekercs » Andland Debreceni krémese » Debreceni malaclapocka
» Hústekercsek » Debreceni csirkemell » Debrecenis borda » Debreceni krémes
» Marhaszeletek debrecenivel » Zöld fűszeres hústekercs » Fokhagymás hústekercs » Pikáns hústekercsek


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.