Tutireceptek.hu fejléc

Debreceni hústekercs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet, ujjnyi vastag, tenyérnyi comb
2 pár sertés virsli
1 tojás
1 dl sör
2-3 ek liszt
olaj
törött fekete bors


Elkészítés:
A hússzeleteket vékonyra verjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzük. A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal. (Sűrű palacsintatésztának kell lennie.)
A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva bő, forró olajban pirosra sütjük. Sült burgonyával és tartármártással kínáljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hústekercsek » Fokhagymás hústekercs » Debrecenis borda » Debreceni csirkemell
» Zöldséges marhahústekercs » Baconos hústekercs » Pozsonyi hústekercs » Debreceni tokány
» Debreceni malaclapocka » Sonkás hústekercs » Debreceni krémes » Spenótós hústekercs
» Zöld fűszeres hústekercs » Pulyka debreceni » Sajtos-sonkás hústekercs » Sajtos hústekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.