Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bíborcsiga hústekercse recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 adaghoz:

- 20 szelet Bacon szalonna (császárszalonnából vékonyra szeletelve)
- 20 dkg trapista sajt
- 5 db. tojás
- 5 evőkanál tejföl
- 5 evőkanál liszt
- csirkemell (2 egész egyben)
- só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
A tejfölt, a lisztet és a tojásokat simára keverem, a csirkemellt apró kockára vágom és hozzáadom a masszához. A sajtot lereszelem és hozzáadom ezt is a masszához. Ízlés szerint fűszerezem.
Őzgerinc formát zsírpapírral kibélelek, Bacon szalonnát helyezek bele egymás mellé. A lényeg, hogy a szalonna szeletek összeérjenek, különben a töltelék kifolyik. Bele öntöm a masszámat, majd a szalona széleit ráhajtom. Egy szóval, becsomagolom.
190 fokos sütőben megsütöm.

Hidegen szeletelhető.


A receptet beküldte: Biborcsiga


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns hústekercsek » Hústekercsek » Böllérkaraj » Kínai citromos gombás pipi
» Sajtos gombás csirkemell » Pulykasült zöldségekkel » Tepsis tarja gazdagon » Sóágyon sült csirkecomb
» Csirkemell palacsinta » Borsós karaj » Citromos csirke. » Sertésborda Gellért módra
» Kínai sült oldalas » Disznótoros » Mexikói babos hússzelet » Csirkecomb mustármártásban


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.