Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Diófelfújt recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojásfehérje habbá verve
vanília aroma
6 tojás sárgája
6 evőkanál darált dió
2 evőkanál zsemlemorzsa
édesítőszer

Elkészítés:
Úgy kell összekeverni, mintha piskóta lenne. A felfújt formákat (annak hiányában a muffinforma is megteszi) 3/4-ig töltjük. Beletesszük egy tepsibe a formákat, félig töltjük vízzel, és 3/4 óráig kis lángon gőzöljük a sütőben. Nagyon finom "pihe-puha bárányfelhő" a kész sütemény, lehet hozzá tejsodót csinálni.

Tanácsok:
Ne nyisdd ki a sütőt legalább fél óráig!!


A receptet beküldte: Ágica1976


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás diófelfújt » Csokis őzgerinc » Fahéjas sütőporos kifli » Kakaós-meggyes sütemény
» Diós piskótaholdacskák » Meggyes csokitorta (vegan) » Réteges túrókrém » Almatorta citromkrémmel
» Linzer tészta » Hókifli ilyen módra » Sajttal töltött alma » Rakott rétes 2.
» Horizont szelet(Kata-féle) » Lacika kedvence » Bögrés-almás sütemény » Narancskrémes tekercs


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.