Tutireceptek.hu fejléc

Disznóhús káposztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg disznóhús,
1 1/2 kg káposzta,
2 db hagyma,
olaj,
1,5 dl paradicsomlé,
só,
bors.

Elkészítés:
Mossuk meg és daraboljuk fel a húst.
Hevítsük fel az olajat, az apróra vágott hagymát pirítsuk meg.
Pároljuk meg rajta a húst, majd öntsük fel a paradicsomlével, sózzuk, borsozzuk.
Adjunk hozzá még egy pohár vizet.
A káposztát mossuk meg, vágjuk nagyobb darabokra.
Amikor a hús már csaknem teljesen megpuhult, adjunk hozzá még egy pohár vizet, a káposztát és ízlés szerint sót.
Addig főzzük, amíg a káposzta is teljesen megpuhul.
Frissen őrölt borssal a tetején tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztával sült karaj » Hurka káposztával » Káposztával rakott párizsi » Ananászos disznóhús
» Savanyúleves káposztával » Burgonyagombóc káposztával » Rakott hal káposztával » Heringsaláta káposztával
» Libasült vöröskáposztával » Káposztával töltött sonka » Káposztával töltött dagadó » Káposztával töltött zsemle
» Tarja savanyúkáposztával » Zöldborsós karajszeletek » Húsos palacsintatekercs » Magyaros gombás húsgombóc


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.