Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás marhasült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg marhahús
50 dkg gomba
20 dkg paprika
20 dkg paradicsom
3 gerezd fokhagyma
3 dl tejföl
2 fej vöröshagyma
2 teáskanál pirospaprika
1 dl étolaj
liszt

bors

Elkészítés:
A római tálat legalább fél órára áztasd be hideg vízbe. A húst szeleteld fel, majd sózd meg. Lisztet keverj össze pirospaprikával, és forgasd bele a hússzeleteket. A gombát, a paradicsomot, a paprikát és a vöröshagymát szeleteld fel. A tejfölt az olajjal, a zúzott fokhagymával és ízlésed szerint sóval és borssal keverd ki. A római tál aljába fektesd bele a hússzeletek felét, majd szórd rá a zöldségek felét, és végül locsolj rá a tejfölös szószból. Ismételd meg a rétegezést, és locsold rá a maradék tejfölt. Előmelegített sütőben süsd puhára, és már tálalhatod is.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Köményes marhasült » Gombás tortahusi » Pulykamell+gombás mártás » Tejfölös gombás csirkecomb
» Gombás rakott csirkee » Gombás-sajtos krumplitál » Cherrys, gombás homár » Gombás kölesrizottó
» Gombás csirkecomb » Sajtos gombás stangli » Gombás vagdalt » Svéd gombasaláta 2
» Gombás rakott káposzta » Gombás kocka 2. » Burgonyás gombás tekercs » Gombaszósz


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.