Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás marhasült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg marhahús
50 dkg gomba
20 dkg paprika
20 dkg paradicsom
3 gerezd fokhagyma
3 dl tejföl
2 fej vöröshagyma
2 teáskanál pirospaprika
1 dl étolaj
liszt

bors

Elkészítés:
A római tálat legalább fél órára áztasd be hideg vízbe. A húst szeleteld fel, majd sózd meg. Lisztet keverj össze pirospaprikával, és forgasd bele a hússzeleteket. A gombát, a paradicsomot, a paprikát és a vöröshagymát szeleteld fel. A tejfölt az olajjal, a zúzott fokhagymával és ízlésed szerint sóval és borssal keverd ki. A római tál aljába fektesd bele a hússzeletek felét, majd szórd rá a zöldségek felét, és végül locsolj rá a tejfölös szószból. Ismételd meg a rétegezést, és locsold rá a maradék tejfölt. Előmelegített sütőben süsd puhára, és már tálalhatod is.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» gombás fasírt » Gombás pite (90 naposhoz) » Sonkás-gombás Tortilla » Gombás-sajtos karaj
» Gombás felfújt » Szerb gombás zakuszka » Tejszínes gombaszósz » Gombás-húsos tortilla
» Spagetti gombás hússal » Gombás búbos karaj » Sonkás-gombás batyu » Gombás vaddisznóragu
» Vegyes erdei gombasaláta » Gombás rakott csirkemell » Gombás-zöldborsós spagetti » Gombás húscipó


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.