Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarja savanyúkáposztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sovány füstölt tarja
15 dkg vöröshagyma
2 babérlevél
1 teáskanál köménymag
1 evőkanál enyhén csípős mustár
1kg savanyú káposzta

Elkészítés:
A füstölt tarját annyi vízben, hogy ellepje, feltesszük főzni. A vöröshagymát karikára vágjuk, a fűszerekkel együtt a főzőlébe tesszük. Felforraljuk, majd fedő alatt, kis lángon főzzük. Kb. 40 perc múlva a levet leszűrjük, csak kb. 1-1,5 dl-t hagyunk az edényben.
A tarját felszeleteljük. A savanyú káposztát - levét kinyomkodva - beletesszük a húslébe, rá a hússzeleteket, és lefedve készre pároljuk.
Ha szükséges után ízesítjük, és tálaljuk.

Elkészítési idő: 90 perc
Kalóriatartalom: 367 kcal
Szénhidráttartalom: 13,2 gramm

A receptet beküldte: 50csillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros tepsis tarja » Parasztos sertéstarja » Gombás tarjaszeletek » Spanyolos tarja
» Hagymás mustáros tarja » Laskagombás tarja » Mentás mézes tarjaszeletek » Fokhagymás tarja Update1
» Káposztás tarja » Grillezett tarja whiskyvel » Csőben sült sertéstarja » Mézes tarja
» Gombás tarja tepsiben » Bajor sertéstarja » Töltött tarja » Sült sertéstarja


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.