Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dödölle 2 recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg krumpli
05kg liszt
4 kanál zsir
kevés pirospaprika
02dl tejföl


Elkészítés:
Egy fazékban a kockára vágott krumplit annyi vizben tesszük fel főzni, hogy ellepje.
Ha megfőtt akkor a főzővizben összetörjük, állandó keverés melett hozzátesszük a lisztet annyit, hogy jól összeálljon.
Sült paprikás hagymával tálaljuk
jénaiba lehet kanálal kiszagatni hagymás zsirt rátenni és uy átsütni .


Köretnek is jó.


A receptet beküldte: ana60


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dödölle » Kukoricadödölle » Zalai dödölle » Római csirkemáj
» Indiai zöldséges ragu » Humusz sült gombával » Rakott krumpli » Rakott galuska
» Karfiolmuszaka » Töltött-sült burgonya » Töltött kínai kel » Babricset gazdagon
» Nokedlis hús gazdagon » Gombás tarja tepsiben » Rácos burgonya » Patisszonpaprikás


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.