Tutireceptek.hu fejléc

Dzsamizga recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
vöröshagyma, csemege paprika, nap érlelte paradicsom

Elkészítés:
A hagymát (személyenként 1 kis fej) vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk.
A paradicsomot félbe, majd szeletekre vágjuk és a hagyma tetejére rakjuk.
A paprikát vékony csíkokra szeleteljük és a szaftos paradicsomra dobjuk, sózzuk.
Az egészet átforgatjuk 1 teáskanál olívaolajjal.

Tanácsok:
Sima vajas kiflivel is isteni.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Tundibundy

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Friss saláta » Tojásos Mecsek saláta » Diós almás sonkasaláta » Alma-cékla saláta
» Tormás sonkatekercs » Spárga saláta » Kefíres "finom sali" » Cseresznye öntet
» Csirkemell saláta » Almasaláta zellerrel » Sváb pacal-lencse saláta » Fokhagymamártás 2
» Joghurtos almasaláta » Tökmagolaj » Tavaszi saláta » Töpörtyűkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.