Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sváb pacal-lencse saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg előfőzött pacal,
1 csésze lencse,
ecet,
só,
frissen őrölt bors.

A marinádhoz:
Finomra vágott hagyma,
ecet,
só,
bors,
csipetnyi cukor.

Elkészítés:
Elkészítem a marinádot és még melegen leöntöm vele a pacalt.
A lencsét megmosom és bő sós vízben puhára főzöm (azért szét ne essék - max.1/4 óra).
Hideg vízzel leöblítem, lecsepegtetem.
A pacalhoz adom, elkeverem, ha kell, akkor utánizesítem.
Tetejét kicsit megszórom frissen őrölt borssal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cole slow saláta » Papaja-sajt saláta » Uborkasaláta » Füstölthal-saláta
» Narancsos sárgarépa saláta » Szárnyas uborka saláta » Csirkesaláta / NoSalty » Fokhagymás spagettisaláta
» Toscana tésztasaláta » Brokkoli saláta egyszerűen » Kiwisaláta » Céklasaláta mindenkor
» Amerikai káposzta saláta » Cézár saláta a la Tina » Hamburgersaláta » Almás sajtsaláta sonkával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.