Tutireceptek.hu fejléc

Sváb pacal-lencse saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg előfőzött pacal,
1 csésze lencse,
ecet,
só,
frissen őrölt bors.

A marinádhoz:
Finomra vágott hagyma,
ecet,
só,
bors,
csipetnyi cukor.

Elkészítés:
Elkészítem a marinádot és még melegen leöntöm vele a pacalt.
A lencsét megmosom és bő sós vízben puhára főzöm (azért szét ne essék - max.1/4 óra).
Hideg vízzel leöblítem, lecsepegtetem.
A pacalhoz adom, elkeverem, ha kell, akkor utánizesítem.
Tetejét kicsit megszórom frissen őrölt borssal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolgar salata » Tonhalas vegyes saláta » Karikás virslisaláta » Saláta uborka télire
» Kukoricasaláta-kocsonya » KFC káposztasaláta » Károlyi saláta » Virsli saláta
» Lila saláta » Diós-fetás zöldsaláta » Csirkés spagetti saláta » Carmen saláta
» Virslis zöldbabsaláta » Káposztasaláta felturbózva » Egzotikus szárnyassaláta » Körtés-pulykás saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.