Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Sváb pacal-lencse saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg előfőzött pacal,
1 csésze lencse,
ecet,
só,
frissen őrölt bors.

A marinádhoz:
Finomra vágott hagyma,
ecet,
só,
bors,
csipetnyi cukor.

Elkészítés:
Elkészítem a marinádot és még melegen leöntöm vele a pacalt.
A lencsét megmosom és bő sós vízben puhára főzöm (azért szét ne essék - max.1/4 óra).
Hideg vízzel leöblítem, lecsepegtetem.
A pacalhoz adom, elkeverem, ha kell, akkor utánizesítem.
Tetejét kicsit megszórom frissen őrölt borssal.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Svéd gombasaláta II. » Vegyes kefires saláta » Egzotikus rizssaláta » Téli reteksaláta
» Nepáli tojássaláta » Joghurtos almasaláta » Sajtsaláta egyszerűen » Tökmagos vitaminsaláta
» Angol csirkesaláta » Tormás káposztasaláta » Tökmagolajos saláta » Palermói saláta
» Tökmagos káposztasaláta » Mediterrán krumplisaláta » Banánsaláta » Tonhalas tésztasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.