Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Édes chilis csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db kicsontozott csirkemell
3-4 evőkanál chiliszósz
2 evvőkanál méz
2 evőkanál olaj
2 gerezd fokhagyma
bors


Elkészítés:
Keverjük össze a chilit, a mézet, a fokhagymát és az olajat és tegyük egy nagyobb tálba. Éles késsel vagdossuk be a csirkemelleket (2-3 vágást), sózzuk, borsozzuk, és tegyük pácolni kb. 1 órára a chilis szószba. A sütőben süssük aranybarnára.

Tanácsok:
A pácolást előtte való este is megcsinálhatjuk. Akkor jól lefoliázva tegyük a hűtőbe.


A receptet beküldte: zsozsanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj sült hagymával » Csirkemell vagdalt » Fincsi csirkemell » Meggyes, sajtos csirkemell
» Titokban sült csirkecombok » Csirkehússal töltött alma » Csirkemell lipcsei módra » Török rakott csirke
» Kínai mangós csirke » Csirke szalonna ágyon » Thaiföldi csirkeleves » Rizses, kukoricás csirke
» Padlizsános csirkemell » Csirkemájas finomság » Csirkés-fetás tészta » Toszkán csirke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.