Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Édes chilis csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db kicsontozott csirkemell
3-4 evőkanál chiliszósz
2 evvőkanál méz
2 evőkanál olaj
2 gerezd fokhagyma
bors


Elkészítés:
Keverjük össze a chilit, a mézet, a fokhagymát és az olajat és tegyük egy nagyobb tálba. Éles késsel vagdossuk be a csirkemelleket (2-3 vágást), sózzuk, borsozzuk, és tegyük pácolni kb. 1 órára a chilis szószba. A sütőben süssük aranybarnára.

Tanácsok:
A pácolást előtte való este is megcsinálhatjuk. Akkor jól lefoliázva tegyük a hűtőbe.


A receptet beküldte: zsozsanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás rakott csirke » Zöldséges currys csirke » Csirkepaprikás puliszkával » Csirkecomb almaszósszal
» Magyaróvári csirkemell » Indiai csirkeleves » Csirkemell salátával » Tavaszi csirkebrassói
» Csirkesaslik grillezőknek » Ramada csirke » Csirkemelles tésztasaláta » Csirkemáj sült hagymával
» Csirkemáj máshogy » Tojásos-kapros csirkemell » Csirke Fu Yung módra » Csirkemáj másként


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.