Tutireceptek.hu fejléc

Édes chilis csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db kicsontozott csirkemell
3-4 evőkanál chiliszósz
2 evvőkanál méz
2 evőkanál olaj
2 gerezd fokhagyma
bors


Elkészítés:
Keverjük össze a chilit, a mézet, a fokhagymát és az olajat és tegyük egy nagyobb tálba. Éles késsel vagdossuk be a csirkemelleket (2-3 vágást), sózzuk, borsozzuk, és tegyük pácolni kb. 1 órára a chilis szószba. A sütőben süssük aranybarnára.

Tanácsok:
A pácolást előtte való este is megcsinálhatjuk. Akkor jól lefoliázva tegyük a hűtőbe.


A receptet beküldte: zsozsanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos csirkemáj » Narancsos csirkemáj » Ínyenc sajtos csirke » Édes csirke másképp
» Márványsajtos csirkemell » Bakonyi csirkemell » Tojásos csirkemell » Gombás töltött csirke
» Sonkás csirkeszelet » Csirkés tálka » Sajtpaplanos csirkemell » Chilis sütőtökkrémleves
» Kínai csirkés üvegtészta » Tepsis csirkés csusza » Csirkemell görögösen » Baconbe tekert csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.