Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Édes kis állatok - egérke recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 kis körte
1 citrom (leve)
16 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
16 pirított fenyőmag

Elkészítés:
A körtéket meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, magházukat óvatosan kivájjuk, és a körtéket egymás mellé, tálra rakjuk. A citrom levét a körtékre öntjük, hogy meg ne barnuljanak, majd szemet rakunk nekik, a fülüket pedig pirított fenyőmagból formázzuk meg. A fahéjat hosszúkás darabokra tördeljük, ezekből lesz az egérkék farka.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 28 kcal

A receptet beküldte: nyusz-musz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós egérke » Főtt tojásból egérke » Édes kis állatok - süni » Egérke(Kata-féle)
» Egérke » Almás négerke » Krumplis egérke » Rakott linzer
» Rigó Jancsi » Csodatészta » Rózsaszín krémes » Káplán krémes
» Gesztenyés óriáskifli » Diétás muffin » Hintett rétes » Túrós keksz


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.