Tutireceptek.hu fejléc

Almás négerke recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
60 dkg alma
50 dkg tönkölyliszt, 10 dkg zabpehely
1 cs. sütőpor
5 db tojás
néhány csepp citromlé + citromhéj
fahéj
folyékony édesítőszer

Elkészítés:
Az almát lereszelem, beleteszem a tojásokat, a folyékony édesítőszert és a sütőport, jól összekeverem, majd belereszelem az 1 citrom héját, belecsavarom a levét is. Fahéjat szórok bele, s mégegyszer jól összekeverem. Ezután beleszórom a tönkölylisztet és a zabpelyhet, összekeverem, és a vékonyan kiolajozott lisztezett tepsibe belesimítom. Forró sütőbe teszem.
30 percig sütöm. A végeredmény egy nagyon mutatós, kávészínű, könnyű és jóizű sütemény.

Tanácsok:
Magas rosttartalmú édesség, melyet jó szívvel ajánlunk minden fogyókúrázónak!

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 261 kcal
Szénhidráttartalom: 43.5 gramm
Zsírtartalom: 4.2 gramm

A receptet beküldte: szimba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás krémsajt » Almás rétes » Almás-túrós muffin » Almás-mákos "kétperces"
» Almás-fahéjas ragacs » Almás lencsesaláta » Almás-mákos csiga » Almás-fahéjas palacsinta
» Almás-fahéjas kuglóf » Almás diós másképpen » Mennyei almás » Almásrétes
» Túrós-almás-szójaszelet » Süte almása » Almás krémes diétásan » Almás-fahéjas finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.