Tutireceptek.hu fejléc

Egyszerű mustáros hús (disznóból) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
- 1kg disznóhús (csonttalan és kevésbé zsíros rész)
- 500g tejföl
- 3-4evőkanál mustár
- só, bors

Elkészítés:
A disznóhúst vékony szeletekre vágjuk, megmossuk, kikloffoljuk. Sóval, borssal mindkét oldalát megszórjuk. 5percig állni hagyjuk.
Ezalatt egy tálba kiöntjük a tejfölt, hozzákeverjük a mustárt. Tepsibe kevés olajat öntünk, előmelegítjük a sütőt.
A húsokat beleforgatjuk a tejfölös mustárba, majd egymás mellé tesszük a tepsibe. A maradék tejfölös mustárt a húsokra öntve egyenletesen eloszlatjuk.
Alufólijával lefedjük, majd betoljuk a tepsibe, és megsütjük.
Tíz perccel a sütés vége előtt levesszük az alufóliját, hogy megpiruljon a hús teteje is.


A receptet beküldte: Mystral


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» A legegyszerűbb túrós süti » Tejleves legegyszerűbben » Egyszerű palacsinta » Mustáros halfilé
» Legegyszerűbb csirkemell » Rakott mustáros hús » Mustáros sertéscomb » Egyszerű túrógombóc
» Mustáros-szezámos pogácsa » Egyszerü süti » Egyszerű csalamádé » Egyszerű sajtos rúd
» Egyszerű uborkaleves » Egyszerű kifli » Egyszerű pogácsa » Egyszerű cukkinis tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.