Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg halfilé
10 dkg sütőmargarin
3 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
1 db citrom

bors

Elkészítés:
A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros sertés szelet » Mustáros kacsamáj » Mustáros csirkemellcsíkok » Mustáros hagymás tarja
» Egyben sült mustáros karaj » mustáros tarja » Sajtos-gombás halfilé » Mustáros csirke
» Mézes-mustáros pulykamell » Mustáros marhaszelet » Tőkehalfilé sajttal » Mustáros apróhús
» Mustáros sertéstarja » Szezámmagos halfilé » Mustáros-hagymás csirke » Mustáros hús 2 fő részére


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.