Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg halfilé
10 dkg sütőmargarin
3 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
1 db citrom

bors

Elkészítés:
A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros uborkamártás » Spárgás-mustáros marhasült » Az igazi mézes-mustáros » Tejfölös-mustáros cukkini
» Tengeri halfilé rizzsel » Batyuban sült halfilé » Mustáros-szezámos pogácsa » Pestos halfilé
» Mustáros-hagymás csirke » Mustáros lencsesaláta » Egyben sült mustáros karaj » Joghurtos párolt halfilé
» Brokkolis halfilé » Tejszínes mustáros hús » Mustáros csirkemellcsíkok » Hagymás mustáros tarja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.