Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg halfilé
10 dkg sütőmargarin
3 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
1 db citrom

bors

Elkészítés:
A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös mustáros pecsenye » Sült halfilé sajtmártásban » Fokhagymás tengeri halfilé » Mustáros hús 2 fő részére
» Mustáros sertés szelet » Tejszínes mustáros karaj » Gombás halfilé » Uborkás mustáros csirke
» Mustáros sertéscomb » Mustáros uborkamártás » Mustáros kéregben sült hal » Mustáros májaskrém
» Mustáros-tejfölös karaj » Halfilé sáfrányos vajjal » Pikáns halfilé » Mustáros apróhús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.