Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg halfilé
10 dkg sütőmargarin
3 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
1 db citrom

bors

Elkészítés:
A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rozmaringos halfilé » Mustáros sertés szelet » Fokhagymás-kapros halfilé » Mustáros csirkeszárnyak
» Tengeri halfilé rizzsel » Zöldséges halfilé » Mustáros-tejfölös csirke » Mustáros hagymás tarja
» Pestos halfilé » Hagymás mustáros tarja » Mustáros tepsis tarja » Rakott mustáros hús
» Mustáros karajpecsenye » Batyuban sült halfilé » Sajtos mustáros csirke » Mustáros-tejfölös karaj


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.