Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg halfilé
10 dkg sütőmargarin
3 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
1 db citrom

bors

Elkészítés:
A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös mustáros pecsenye » Mustáros tarjaszeletek » Tejszínes sült halfilé » Mustáros sertéscomb
» Mustáros sertés szelet » Mustáros apróhús » Mustáros karaj » Mustáros ananászsaláta
» Mézes-mustáros pulykamell » Pestos halfilé » Mustáros csülök » Zöldséges halfilé
» Tengeri halfilé rizzsel » Mustáros-tejfölös csirke » Egyben sült mustáros karaj » Mustáros csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.