Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém: recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
- 2-3 db padlizsán
- 1-2 db vastag húsú zöldpaprika
- 1 db nagyobb fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 2 db tojás
- olaj
- só
- bors

Elkészítés:
a padlizsánt és a vastaghúsú zöldpaprikát parázson megsütjük (lehet sütőben ,de a parázs az igazi) sütőből kiszedve letakarjuk ,hogy a gőzében a héja felhólyagosodjon és könnyen lehúzható legyen.
Meghámozzuk, a levét lecsepegtetjük. Műanyag vagy rozsdamentes késsel apróra vágjuk,(lehet turmixolni ,de a fémtől ,megfeketedik) Egy fej hagymát ,1-2 gerezd fokhagymát belereszelünk.Főtt tojás sárgáját olajjal majonéz sűrűségűre keverjük és az egészet összekeverjük. Sóval ,borssal tetszés szerint ízesít

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: Dovanda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres meleg szendvics » Tojáskrémes szendvics » Egyszerű tojáskrém » Köményes-paprikás sajtkrém
» Hangonyi kőrözött » Kapros tökpástétom » Zakuszka » Makrélás sprotnikrém
» Halas szendvics villámgyorsan » Jimmy kedvence » Avokádópüré pirítóssal » Brokkolis szendvicskrém
» Gombás-tejszínes szendvics » Céklakrém » Sonkás, sajtos sült zsömle » Nyári tonhalkrém


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.