Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém: recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
- 2-3 db padlizsán
- 1-2 db vastag húsú zöldpaprika
- 1 db nagyobb fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 2 db tojás
- olaj
- só
- bors

Elkészítés:
a padlizsánt és a vastaghúsú zöldpaprikát parázson megsütjük (lehet sütőben ,de a parázs az igazi) sütőből kiszedve letakarjuk ,hogy a gőzében a héja felhólyagosodjon és könnyen lehúzható legyen.
Meghámozzuk, a levét lecsepegtetjük. Műanyag vagy rozsdamentes késsel apróra vágjuk,(lehet turmixolni ,de a fémtől ,megfeketedik) Egy fej hagymát ,1-2 gerezd fokhagymát belereszelünk.Főtt tojás sárgáját olajjal majonéz sűrűségűre keverjük és az egészet összekeverjük. Sóval ,borssal tetszés szerint ízesít

Elkészítési idő: 100 perc

A receptet beküldte: Dovanda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldfűszeres túrókrém » Krumplipürés szendvicskrém » Almás krémsajt » Gombás-tejszínes szendvics
» Csicseriborsókrém » Aszalt szilvás májkrém » Liebtauer-Osztrák körözött » Avokádós padlizsánkrém
» Húskrém » Obazda (sajtkrém) » Májkrémes hagymasaláta » Hamburgerszósz
» Sonkapuding » Vagdalthússal töltött zsemle » Diós mazsolás csirkemájkrém » Parasztvacsora diétásan :)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.