Tutireceptek.hu fejléc

Melegszenyakrém:) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
25 dkg parizer (egyben vásárolva)
20 dkg reszelni való sajt
2 dl 20 %-os tejföl
1 tk mustár
1 ek majonéz
1 mk vegeta
2 db tojás

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk.

A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk.

A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, valamint a vegetával.

A sajtot lereszeljük, 1/4 részét félretesszük, amivel a szendvicsek tetejét fogjuk megszórni.

Az összes hozzávalót jól összekeverjük és kb 4 mm vastagon ráhalmozzuk, rákenjük a kenyérszeletkékre, végül megszórjuk a félretett sajttal.

Előmelegített, forró sütőben 200 C°-on addig sütjük, míg a teteje szépen megpirul.

Tanácsok:
A massza előre elkészíthető. Amikor jönnek a vendégek csak a sütőt kell bemelegíteni és az előre felszelt kenyeret megkenni.

Ha sütőpapírral kibéleljük a tepsit, nem fog gondot okozni a mosogatás ha itt-ott lecsurog kicsit a massza:)

Ízlés szerint tehető még hozzá morzsolt csemegekukorica, illetve a szendvicsek tetejére mehet még ketchup:)

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: zsófyc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fincsi melegszendvicskrém :) » Fűszeres túró » Hagymás vajkrém » Fűszeres camembertkrém
» KÓKUSZOS FRENCH TOAST (édes) » Marokkói babkrém (Bissara) » Rántott szendvics 4. » Hagymás-sajtos pirítós
» Fehérbabos szendvicskrém » Tojásos sonkakrém » Tojáskrémes szendvics » Lilahagymás sajtkrém
» Hagyományos körözött » Füstölt tofus pirítós » Házi parizer » Brusshetta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.