Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Melegszenyakrém:) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
25 dkg parizer (egyben vásárolva)
20 dkg reszelni való sajt
2 dl 20 %-os tejföl
1 tk mustár
1 ek majonéz
1 mk vegeta
2 db tojás

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk.

A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk.

A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, valamint a vegetával.

A sajtot lereszeljük, 1/4 részét félretesszük, amivel a szendvicsek tetejét fogjuk megszórni.

Az összes hozzávalót jól összekeverjük és kb 4 mm vastagon ráhalmozzuk, rákenjük a kenyérszeletkékre, végül megszórjuk a félretett sajttal.

Előmelegített, forró sütőben 200 C°-on addig sütjük, míg a teteje szépen megpirul.

Tanácsok:
A massza előre elkészíthető. Amikor jönnek a vendégek csak a sütőt kell bemelegíteni és az előre felszelt kenyeret megkenni.

Ha sütőpapírral kibéleljük a tepsit, nem fog gondot okozni a mosogatás ha itt-ott lecsurog kicsit a massza:)

Ízlés szerint tehető még hozzá morzsolt csemegekukorica, illetve a szendvicsek tetejére mehet még ketchup:)

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: zsófyc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szendvics bundában » Vendégváró baconban » Karfiolkrém, brokkolikrém » Sertés májkrém
» Zöldségpástétom » Mákos vaj » Körözött-másképp » Mascarpone-s szendvicskrém
» Zöldborsókrém (vegan) » Sárgadinnyés falatkák » Vendégváró színes pástétom » Fűszeres camembertkrém
» Házi tormakrém húsvétra » Esti gyors melegszendvics » Hagymás tepertőkrém » Diós zellerkrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.