Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrémleves, főzés nélkül. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40-50dkg eper,
6-7dl friss narancslé
3dl tejszin
3 evőkanál méz
tálaláshoz 1dl tejszin

Elkészítés:
Az epret mossuk,lecsumázzuk, néhány szemet félbevágva félreteszünk tálaláshoz.A maradékot a tóbbi hozzávalóval turmixoljuk. Utána átszürjük és jól behütjük.Tálaláskor tejszinhabbal és a félretett eperszemekkel diszitjük.
A narancslé egy részét vizzel is helyettesíthetjük.


A receptet beküldte: Lillamagdolna

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperkrémleves » Uborkaleves főzés nélkül » Ketchup befőzés » Zöldségleves főzés nélkül
» Tejszínes eperkrémleves » Hideg eperkrémleves » Túrógombóc főzés nélkül » Meggybefött (fözés nélkül)
» Gyümölcsleves főzés nélkül » A tuti rizsfőzés módszere » Főzés nélkül paradicsomlé » A sonka főzése húsvétra
» Eperkrémleves mentával » Kukoricakrémleves » Hideg őszi zöldségleves » Gulyásleves bográcsban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.