Tutireceptek.hu fejléc

Eperzselé recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg eper
0.5 kg cukor
1l víz
5 dkg zselatin

Elkészítés:
A fél kg cukrot a vízzel üvegesre főzzük,beletesszük az epret és puhára főzzük,ráöntjük a felolvasztott zselatint,tiszta ruhán a levét átszűrjük.Az eperszemeket üvegekbe teasszük és ráöntjük a levét.Celofánnal lekötjük és száraz dunsztba tesszük.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperzselés-túrós kocka » Meggy nyersen eltéve » Narancslekvár » Csipkebogyó befőtt
» Sárgabaracklekvár » Fahéjas szederlekvár » Eperlekvár » Mandarindzsem
» Vörösboros szederdzsem » Bodzalekvár » Pomelolekvár » Citromdzsem
» Naspolyalekvár » Almás rózsalekvár » Szőlődzsem » Vegyespikáns lekvár


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.