Tutireceptek.hu fejléc

Eperzselé recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg eper
0.5 kg cukor
1l víz
5 dkg zselatin

Elkészítés:
A fél kg cukrot a vízzel üvegesre főzzük,beletesszük az epret és puhára főzzük,ráöntjük a felolvasztott zselatint,tiszta ruhán a levét átszűrjük.Az eperszemeket üvegekbe teasszük és ráöntjük a levét.Celofánnal lekötjük és száraz dunsztba tesszük.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperzselés-túrós kocka » Whiski-s cseresznye » Paprika kenő télire » Szőlőbefőtt
» Lekvár málnából » Citrom dzsem » Birsalmasajt » Cékla télire
» Citromdzsem » Cukor nélküli lekvár » Bodzalekvár szederrel » Narancsos répalekvár
» Diabetikus ribizli lekvár » Rebarbara kompót » Avokádós baracklekvár » Banános sárgabarack dzsem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.