Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas császármorzsa recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 tojás
pici só
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csésze tej
1 csésze búzadara
1 dl étolaj
2 kk. fahéj
1/2 csomag mazsola

Elkészítés:
A mazsolát vízbe áztatom.A 3 tojás sárgáját kevés sóval, a porcukorral, a vaníliás cukorral kikeverem. 1 csésze tejet adok hozzá, majd az 1 csésze búzadarát. Állni hagyom, amíg jól megduzzad, ez kb. 20 perc. Hozzáadom a fahéjat,mazsolát és a tojások felvert habját. Kb. 1 dl olajban, sokszor megkeverve morzsára pirítom, savanykás lekvárral tálalom.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: bettus08


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-fahéjas kuglóf » Fahéjas kuglóf 2 » Fahéjas rudacska » Fahéjas tej körtével
» Kávés-fahéjas túrótorta » Almás-diós-fahéjas kalács » Fahéjas habcsók » Fahéjas elalvás Update1
» Fahéjas tallér » Bögrés császármorzsa » Almás-fahéjas kevert » Fahéjas forró csoki
» Fahéjas linzer » Fahéjas kuglóf » Túrós császármorzsa » Császármorzsa 1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.