Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas császármorzsa recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 tojás
pici só
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csésze tej
1 csésze búzadara
1 dl étolaj
2 kk. fahéj
1/2 csomag mazsola

Elkészítés:
A mazsolát vízbe áztatom.A 3 tojás sárgáját kevés sóval, a porcukorral, a vaníliás cukorral kikeverem. 1 csésze tejet adok hozzá, majd az 1 csésze búzadarát. Állni hagyom, amíg jól megduzzad, ez kb. 20 perc. Hozzáadom a fahéjat,mazsolát és a tojások felvert habját. Kb. 1 dl olajban, sokszor megkeverve morzsára pirítom, savanykás lekvárral tálalom.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: bettus08


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Császármorzsa 1 » Fahéjas madártej » Fahéjas-konyakos almacsók » Fahéjas kuglóf
» Fahéjas meggyleves » Mézes-fahéjas sült banán » Kelt fahéjas csiga » Fahéjas-meggyes muffin
» Fahéjas teasütemény » Fahéjas perecek » Bögrés almás-fahéjas süti » Almás-fahéjas sütemény
» Fahéjas krumplis lepény » Fahéjas kuglóf 2 » Fahéjas-szilvás crumble » Fahéjas isler


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.