Tutireceptek.hu fejléc

Finom zöldbab leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg zöldbab, 20dkg füstölt kolbász, 1 kisebb húsos csont, répa, krumpli, petrezsejem,1 paradicsom, 1 paprika, 1 dl tejföl,zsír, csipet liszt, piros paprika, só

Elkészítés:
A zöldbabaot, a zöldségeket a hússal és a kolbásszal megfözzük. majd ha megpuhult rántást készítünk a zsírból, lisztböl és paprikából és folytonos kevergetés mellett a levesbe csúrgatjuk. ha összeforrt akkor a tejfölt belekavarjuk és mégegyszer összeforraljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös ôszibarackleves » Tejszínes gombaleves » Finom zöldségfasírt » Tejszínes gombócleves
» Sonkás zöldbab » Zöldbabos rakott krumpli » Az Élet levese » Lestyános csirkeraguleves.
» Görög gyümölcsleves3. » Reszelt leves » Tejszínes cukkinileves » Vaníliás almaleves 2.
» Birsalma krémleves » Tökleves (hamis húsleves) » Anna Bablevese » Zöldbabos tarte


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.