Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyaleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg tarhonya
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
só, késhegynyi őröltpaprika
kis csokor petrezselyem

Elkészítés:
A tarhonyát az olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, kevergetve még 1-2 percig pirítjuk, majd a tűzről levéve megsózzuk, és rászórjuk a paprikát.
1,5 liter vízzel felengedve puhára főzzük.
A végén rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos, sajtos csirketorta » Barátosném lángosa » Tonizáló husi leves. » Fincsi kelbimbóleves
» Zöldségleves Éva módra » Cukkini bél krémleves » Lecsós burgonyás egytál » Erőleves percek alatt
» Mandulás édes tejleves » Zöldségleves oroszosan » Hideg uborkaleves » Spenótgombóc
» Burgonyakrémleves avokádóval » Diétás zellerkrémleves » Jamaika Punch » Árpagyöngy leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.