Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyaleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg tarhonya
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
só, késhegynyi őröltpaprika
kis csokor petrezselyem

Elkészítés:
A tarhonyát az olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, kevergetve még 1-2 percig pirítjuk, majd a tűzről levéve megsózzuk, és rászórjuk a paprikát.
1,5 liter vízzel felengedve puhára főzzük.
A végén rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaleves á lá Milli » Laskagomba leves » Káposztaleves másként » Paradicsom turmix
» Nyírségi gombócleves 2. » Sütőtök krémleves a' la Cuci » Túrós zabpelyhes pogácsa » Brokkolikrém levesem
» Tárkonyos ragu leves » Csicsóka krémleves Ági módra » Hideg banánkrém leves... » Málnakrémleves hidegen
» Avokádós karalábé főzelék » Aszaltszilva-krémleves » Májgombóc/májgaluska/ » Eperkrém leves tejszínhabbal


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.