Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyaleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg tarhonya
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
só, késhegynyi őröltpaprika
kis csokor petrezselyem

Elkészítés:
A tarhonyát az olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, kevergetve még 1-2 percig pirítjuk, majd a tűzről levéve megsózzuk, és rászórjuk a paprikát.
1,5 liter vízzel felengedve puhára főzzük.
A végén rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyírségi gombócleves » Szászok gulyása » Olaszos Paradicsomleves » Görög citromleves
» Tejfölös karfiol leves » Különleges húsgombócleves » Gombás-almás kacsaleves » Kínai zöldségleves
» Tarhonya leves » Nyírségi vadász gombócleves » Búbos szelet » Tejszínes burgonyakrémleves
» Barackleves » Tokaji borleves mazsolával » Tejfölös krumplileves » Sárgadinnye krémleves I.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.