Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyaleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg tarhonya
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
só, késhegynyi őröltpaprika
kis csokor petrezselyem

Elkészítés:
A tarhonyát az olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, kevergetve még 1-2 percig pirítjuk, majd a tűzről levéve megsózzuk, és rászórjuk a paprikát.
1,5 liter vízzel felengedve puhára főzzük.
A végén rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi leves fehér spárgával » Sajtos zöldségkrémleves » Narancsos paradicsomleves » Savanyú uborkás raguleves
» Zöldséges fehérbab leves » Ananászkrémleves » Calico leves » Egyszerű paradicsomleves
» Sárgaborsóleves » Daragaluska » Fokhagymás gombaleves » Eperkrém leves
» Gyümölcsös tejturmix » Zsírégető leves » Gombócleves » Húsleves húsgombóccal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.