Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyaleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
15 dkg tarhonya
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
só, késhegynyi őröltpaprika
kis csokor petrezselyem

Elkészítés:
A tarhonyát az olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, kevergetve még 1-2 percig pirítjuk, majd a tűzről levéve megsózzuk, és rászórjuk a paprikát.
1,5 liter vízzel felengedve puhára főzzük.
A végén rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos bableves » Joghurtos barack leves » Gombaleves rizzsel » Bárány leves
» Tarkabableves házikolbásszal » Indiai csirkeleves » Krumplileve-leves » Hideg krumplileves
» Erdélyi malacaprólékleves » Kukorica krémleves » Csontleves daragaluskával » Sütőtök krémleves Pisti módon
» Brokkolikrémleves ala-natúr » Tejfölös karfiol leves » Vajgaluska » Kötött tészta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.