Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Firenzei négysajtos tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
400 g csőtészta
200 g aprófejű gomba
kevés olívaolaj
5 dkg trappista sajt
5 dkg ementáli
5 dkg mozzarella
kevés parmezán
fehér bors
2 dl főzőtejszín
250 g spenótlevél
maréknyi dióbél

Elkészítés:
Készítsd el először a négysajtos mártást. Reszeld le a sajtokat, melegítsd meg a főzőtejszínt,de ne forrald, és tedd bele a sajtokat. Tegyél hozzá őrölt fehér borsot. Ha a sajtok felolvadtak, akkor kész is a négysajtos mártás.
Főzd ki a tésztát. Ezalatt a gombát vágd nem túl vékony szeletekre, és pirítsd meg kevés olajon. Tedd a mártást és a spenótot a gombához, és addig kevergesd, amíg a spenót fonnyadni nem kezd. Keverd össze a tésztával, szórd meg a dióval, majd kivajazott hőálló tálban süsd 8 percig.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Leveles tészta kosárka » Pizza alaptészta házilag » Maradékból rakott tészta » Rika gyors húsos tésztája
» Kel káposztástészta » Rétestészta egyszerűen » Tésztába ejtett meggy » Póréhagymás rakott tészta
» Rakott tészta gyümölcsel » Juli tészta salátája » Chillis babos tészta » Ropogós négysajtos pizza
» Hagyományos krumplistészta » Tejszínes halas tészta » Kókuszhavas tésztaházikó » Zöld tészta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.