Tutireceptek.hu fejléc

Kapros tésztasaláta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
33 dkg rövid csőtészta
2 kemény tojás
2 dl tejföl
2 paradicsom
1 csokor apróra vágott kapor
1 csomó apróra vágott zöldhagyma
1 evőkanál apróra vágott medvehagyma
1 evőkanál majonéz
1 evőkanál olaj
csipetnyi cukor
ízlés szerint citromlé, só, fehérbors

Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A tejfölbe belekeverjük a majonézt, cukorral, sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd hozzáadjuk akaprot, a zöldhagymát, a lereszelt főtt tojást és a medvehagymát.
A kihűlt, olajban átforgatott tésztához adjuk az apró kockára vágott paradicsomot, és leöntjük a mártással, majd behűtés után tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: 50csillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros töltött palacsinta » Kapros csirke » Tejfölös-kapros gombaleves » Sonkás tésztasaláta
» Kapros-túrós cukkinileves » Kapros kenyérlángos » Tonhalas tésztasaláta 2 » Kapros patisszonfőzelék
» Kapros céklakrémleves » Sajtos tesztasalata » Kapros túrós krumplisült » Gombás tésztasaláta
» Ordás-kapros palacsinta » Kapros palacsinta » Kapros zúzaleves » Kapros csirkemell


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.