Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros tésztasaláta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
33 dkg rövid csőtészta
2 kemény tojás
2 dl tejföl
2 paradicsom
1 csokor apróra vágott kapor
1 csomó apróra vágott zöldhagyma
1 evőkanál apróra vágott medvehagyma
1 evőkanál majonéz
1 evőkanál olaj
csipetnyi cukor
ízlés szerint citromlé, só, fehérbors

Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A tejfölbe belekeverjük a majonézt, cukorral, sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd hozzáadjuk akaprot, a zöldhagymát, a lereszelt főtt tojást és a medvehagymát.
A kihűlt, olajban átforgatott tésztához adjuk az apró kockára vágott paradicsomot, és leöntjük a mártással, majd behűtés után tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: 50csillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Toscana tésztasaláta » Túrós-kapros rakott tészta » Tejfölös kapros lángos » Kapros-túrós csusza
» Juhtúrós kapros csusza » Durum - tésztasaláta » Kapros céklakrémleves » Gombás tésztasaláta
» Kapros hal » Tonhalas tésztasaláta » Tésztasaláta ínyenceknek » Kapros pulykamell
» Kapros-túrós lepény » Csirkés-almás tésztasaláta » Kapros cukkinikrém » Patisszon kaprosan


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.