Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi tésztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskarajt kikloffolod majd lisztbe forgatva minkétoldalát kevés olajon világosra átsütöd majd félreteszed mig a mártást készíted . Az apróra vágott szalonnát átsütjük majd adunk hozzá reszelve egy fej vöröshagymát és gombát szintén felaprítva .ezt felengedjük vízzel majd forrás után tűzről lehúzzuk és besűrítjük egy pohár tejfelhez adott lisztel .A kisütött húst ebbe a mártásba tesszük majd tésztát főzünk köretnek...

Elkészítés:
kb 40 - 50 perc

Tanácsok:
kicsit hizlal


A receptet beküldte: maresz65

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi fácánmell sajtosan » Bakonyi omlett » Bakonyi sertésszelet » Bakonyi húsos leves
» Bakonyi sertésragu » Bakonyi betyárleves » Uborkasaláta rizstésztával » Bakonyi csirkemell 2.
» Bakonyi betyárgombóc » Bakonyi betyár leves » Bakonyi csirkemell » Bakonyi fácánmell
» Bakonyi pacalleves » Bakonyi sertéscsíkok » Sajtos csirke tésztával » Vargányaragu tésztával


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.