Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi tésztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskarajt kikloffolod majd lisztbe forgatva minkétoldalát kevés olajon világosra átsütöd majd félreteszed mig a mártást készíted . Az apróra vágott szalonnát átsütjük majd adunk hozzá reszelve egy fej vöröshagymát és gombát szintén felaprítva .ezt felengedjük vízzel majd forrás után tűzről lehúzzuk és besűrítjük egy pohár tejfelhez adott lisztel .A kisütött húst ebbe a mártásba tesszük majd tésztát főzünk köretnek...

Elkészítés:
kb 40 - 50 perc

Tanácsok:
kicsit hizlal


A receptet beküldte: maresz65

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi fácánmell sajtosan » Bakonyi csirkemell » Bakonyi betyár leves » Bakonyi csirkemell 2.
» Bakonyi sertéscsíkok » Bakonyi metélt » Gombaragú tésztával » Bakonyi fácánmell
» Sajtos csirke tésztával » Bakonyi pacalleves » Vega pörkölt tésztával » Vargányaragu tésztával
» Bakonyi pulykaleves » Ázsiai leves rizstésztával » Bakonyi sertésragu » Vadasmártás tésztával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.