Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bakonyi tésztával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
sertéskarajt kikloffolod majd lisztbe forgatva minkétoldalát kevés olajon világosra átsütöd majd félreteszed mig a mártást készíted . Az apróra vágott szalonnát átsütjük majd adunk hozzá reszelve egy fej vöröshagymát és gombát szintén felaprítva .ezt felengedjük vízzel majd forrás után tűzről lehúzzuk és besűrítjük egy pohár tejfelhez adott lisztel .A kisütött húst ebbe a mártásba tesszük majd tésztát főzünk köretnek...

Elkészítés:
kb 40 - 50 perc

Tanácsok:
kicsit hizlal


A receptet beküldte: maresz65

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi rőzse » Bakonyi sertésragu » Bakonyi pulykaleves » Vega pörkölt tésztával
» Bakonyi fácánmell » Bakonyi sertésborda » Bakonyi betyár leves » Bakonyi Betyár
» Bakonyi csirkemell 2. » Bakonyi metélt » Bakonyi sertésszelet » Vadasmártás tésztával
» Bakonyi palacsintametélt » Csirkemell bakonyiasan » Gombaragú tésztával » Sajtos csirke tésztával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.