Tutireceptek.hu fejléc

Földimogyorós borzaska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg sózott földimogyoró,
20 dkg liszt,
10 dkg cukor,
10 dkg vaj vagy margarin,
2 tojás,
késhegynyi sütőpor

A díszítéshez:
15 dkg földimogyoró,
porcukor

Elkészítés:
Az 5 dkg földimogyorót daráljuk le, és keverjük össze a többi hozzávalóval. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tegyünk apró halmokat a tésztából. A maradék földimogyorót mossuk le, szárítsuk meg és vágjuk apróra. Nyomjuk a sütire, majd süssük 10-12 percig. Hűtsük le, és forgassuk meg porcukorban.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes borzaska » Borzaska » Földimogyorós sertéshús » Borzaskata
» Mátrai Borzaska » Rumos mokka » Pápaszemes sütemény » Rácsos linzer
» Gyümölcskrémes » Almás pite mogyoróval » Almás bugyor » Diós habos rakott kifli
» Gofri kisbibe módra » Citromos Varázs » Kókuszos lekváros réteges » Kuglóf joghurtosan


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.