Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Földimogyorós borzaska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg sózott földimogyoró,
20 dkg liszt,
10 dkg cukor,
10 dkg vaj vagy margarin,
2 tojás,
késhegynyi sütőpor

A díszítéshez:
15 dkg földimogyoró,
porcukor

Elkészítés:
Az 5 dkg földimogyorót daráljuk le, és keverjük össze a többi hozzávalóval. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tegyünk apró halmokat a tésztából. A maradék földimogyorót mossuk le, szárítsuk meg és vágjuk apróra. Nyomjuk a sütire, majd süssük 10-12 percig. Hűtsük le, és forgassuk meg porcukorban.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzaskata » Meggyes borzaska » Borzaska » Földimogyorós sertéshús
» Mátrai Borzaska » Szalagos fánk 2. » Felemás Szelet » Lekváros, kakaós muffin
» Apácafánk » Moszkauer... » Mézes-diós kockák » Sztracsatella sütés nélkül
» Krémes krémtorta » Túrógombóc kezdőknek » Lawrence csokis tortája » Bólyi túroslepény


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.