Tutireceptek.hu fejléc

Földimogyorós borzaska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 dkg sózott földimogyoró,
20 dkg liszt,
10 dkg cukor,
10 dkg vaj vagy margarin,
2 tojás,
késhegynyi sütőpor

A díszítéshez:
15 dkg földimogyoró,
porcukor

Elkészítés:
Az 5 dkg földimogyorót daráljuk le, és keverjük össze a többi hozzávalóval. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tegyünk apró halmokat a tésztából. A maradék földimogyorót mossuk le, szárítsuk meg és vágjuk apróra. Nyomjuk a sütire, majd süssük 10-12 percig. Hűtsük le, és forgassuk meg porcukorban.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Földimogyorós sertéshús » Borzaska » Borzaskata » Meggyes borzaska
» Mátrai Borzaska » Újabb túrófelfújt » Hamis mézeskalács » Diós-mákos bögrés
» Cookie - kakaós süti » Sonkás papucs » Lekváros-mogyorós muffin » Feketeerdei adventi kalács
» Színeske » Egres krém » Kakaós töpörtyű » Drazsé-kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.