Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fóliában sült rablópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertéskaraj vagy tarja,
15 dkg füstölt szalonna,
60 dkg burgonya,
20 dkg gomba,
30 dkg vöröshagyma,
2 teáskanálnyi só,
1 mokkáskanál bors,
2 evőkanál pirosarany (4 dkg),
30 dkg zöldpaprika,
1 evőkanál olaj.

Elkészítés:
Valamennyi nyersanyagot gombafej nagyságúra szeleteljük.
15-20 cm-es nyársra fűzzük, szabályosan ismétlődő sorrendben.
Sózzuk, borsozzuk, vékonyan megkenjük piros arannyal és adagonként alufóliába csavarjuk.
A parázs állandó élesztgetésével 25-30 perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aranymakréla alufóliában » Alufóliában sült lazac » Fóliában sült hús » Alufóliában sült spárga
» Fóliában sült zöldségek » Fóliában sült csirke » Sült csirke alufóliában » Fóliában sült karaj
» Burgonya alufóliában » Burgonya fóliában » Vegyes zöldköret fóliában » Fóliában sült hal
» Fóliában sült lazac » Zöldborsós sertéstokány » Illatos töltött csirke » Kolbászkrémes rakott hús


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.