Tutireceptek.hu fejléc

Füge töltve recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 friss füge
15 dkg kecskesajt
2 evőkanál sovány túró
3 dkg fenyőmag
2 ágacska citromfű
2 teáskanál méz
3 teáskanál ribizlilikőr

Elkészítés:
A megmosott fügéket megszárítjuk, és úgy vágjuk félbe, hogy a gyümölcsök alja egyben maradjon, így tudjuk kiszedni belőlük a gyümölcshúst.
A sajtot elkeverjük a túróval, a pirított fenyőmaggal, a finomra vágott citromfűvel és a fügehússal.
A masszát a fügehéjba töltjük. A mézet elkeverjük a likőrrel és a keveréket a gyümölcsökre csepegtetjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykacomb-töltve » Sertéskaraj töltve » Csillagtök töltve » Ostyalapok gazdagon töltve
» Cukkinitocsni-töltve » Csirkemell töltve » Rántott cukkini töltve » Barátfüle gombával töltve
» Csirkecomb gazdagon töltve » Rántott gomba töltve » Krumpli - töltve » Baconba sült fasirt töltve
» Kelkáposzta töltve » Szűzpecsenye töltve » Sertésborda töltve. » Néró csokival töltve


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.