Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Füge töltve recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 friss füge
15 dkg kecskesajt
2 evőkanál sovány túró
3 dkg fenyőmag
2 ágacska citromfű
2 teáskanál méz
3 teáskanál ribizlilikőr

Elkészítés:
A megmosott fügéket megszárítjuk, és úgy vágjuk félbe, hogy a gyümölcsök alja egyben maradjon, így tudjuk kiszedni belőlük a gyümölcshúst.
A sajtot elkeverjük a túróval, a pirított fenyőmaggal, a finomra vágott citromfűvel és a fügehússal.
A masszát a fügehéjba töltjük. A mézet elkeverjük a likőrrel és a keveréket a gyümölcsökre csepegtetjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szűzpecsenye töltve » Körte rokforttal töltve » Karalábé töltve » Sertésborda töltve.
» Sörkifli lekvárral töltve » Sült krumpli töltve » Csirke gombával töltve » Cukkinitocsni-töltve
» Sertéskaraj töltve » Kelkáposzta töltve » Sült alma túróval töltve » Rántott cukkini töltve
» Baconba sült fasirt töltve » Néró csokival töltve » Ostyalapok gazdagon töltve » Marhafelsál töltve


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.