Tutireceptek.hu fejléc

Füge töltve recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
8 friss füge
15 dkg kecskesajt
2 evőkanál sovány túró
3 dkg fenyőmag
2 ágacska citromfű
2 teáskanál méz
3 teáskanál ribizlilikőr

Elkészítés:
A megmosott fügéket megszárítjuk, és úgy vágjuk félbe, hogy a gyümölcsök alja egyben maradjon, így tudjuk kiszedni belőlük a gyümölcshúst.
A sajtot elkeverjük a túróval, a pirított fenyőmaggal, a finomra vágott citromfűvel és a fügehússal.
A masszát a fügehéjba töltjük. A mézet elkeverjük a likőrrel és a keveréket a gyümölcsökre csepegtetjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumpli - töltve » Csillagtök töltve » Rántott gomba töltve » Öszibarack töltve
» Kelkáposzta töltve » Ostyalapok gazdagon töltve » Sült alma túróval töltve » Sajttekercs túróval töltve
» Karalábé töltve » Sült krumpli töltve » Csirkemell töltve » Csirkemell banánnal töltve
» Marhafelsál töltve » Szűzpecsenye töltve » Barátfüle gombával töltve » Csirkecomb gazdagon töltve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.