Tutireceptek.hu fejléc

Fűszeres vörösborban főtt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 nagy fej vöröshagyma
3 dl vörösbor
2 evőkanál kristálycukor

fahéj
szegfűszeg
olaj
ráma sütőmargarin

Elkészítés:
A húst apró kockákra vágjuk. A hagymát szintén felkockázzuk, majd kevés olaj és margarin keverékén megfutatjuk. Hozzáadjuk a húst, megszórjuk a cukorral és a fűszerekkel, és tovább pároljuk. Ha már jól levet eresztett, felengedjük a borral. Fedő alatt puhára pároljuk úgy, hogy bőven maradjon alatta a szaftból.

Tanácsok:
Megjegyzés:
A fahéjat és a szegfűszeget ízlés szerinti mennyiségben tegyük hozzá. Ha főzés közben szükséges, mert a hús még kemény, akkor borral pótoljuk az elfőtt levet. Krumplipüré ilik hozzá a legjobban!! Recept:Kgizike


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres diós keksz » Fűszeres csirkemellek » Fokhagyma fűszeresen » Fűszeres meleg limonádé
» Fűszeres tepsis tarja » Fűszeres sertésborda » Fűszeres nyárs » Fűszeres báránycomb
» Fűszeres melegítóital » Zöldfűszeres sonkás tészta » Fűszeres almaleves » Fűszeres melegítő
» Fűszeres halva torta » Fűszeres sült burgonya » Fűszeres körtelekvár » Fűszeres céklafasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.