Tutireceptek.hu fejléc

Fűszeres vörösborban főtt hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertéscomb
1 nagy fej vöröshagyma
3 dl vörösbor
2 evőkanál kristálycukor

fahéj
szegfűszeg
olaj
ráma sütőmargarin

Elkészítés:
A húst apró kockákra vágjuk. A hagymát szintén felkockázzuk, majd kevés olaj és margarin keverékén megfutatjuk. Hozzáadjuk a húst, megszórjuk a cukorral és a fűszerekkel, és tovább pároljuk. Ha már jól levet eresztett, felengedjük a borral. Fedő alatt puhára pároljuk úgy, hogy bőven maradjon alatta a szaftból.

Tanácsok:
Megjegyzés:
A fahéjat és a szegfűszeget ízlés szerinti mennyiségben tegyük hozzá. Ha főzés közben szükséges, mert a hús még kemény, akkor borral pótoljuk az elfőtt levet. Krumplipüré ilik hozzá a legjobban!! Recept:Kgizike


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres csirke » Fűszeres sütőtök-krémleves » Fűszeres csirkemell » Fűszeres kevert kocka
» Fűszeres kacsaragu » Fűszeres-vajkrémes pogácsa » Fűszeres halva torta » Zöldfűszeres kecskesajt
» Fűszeres tepsis tarja » Fűszeres csábítás » Fűszeres röszti » Fűszeres zöldbab
» Fűszeres kukoricaleves » Fűszeres keksz » Zöldfűszeres tésztasaláta » Fűszeres aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.