Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyekrémes rumos szőlővel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 adaghoz:
1 fürt fehér szőlő
1 marék sült gesztenye
2 evőkanál cukor
vaníliás cukor
őrölt fahéj
őrölt szegfűszeg
rum
tejföl
főzőtejszín

Elkészítés:
A szőlőt leszemezem, a gesztenyét megpucolom, s felteszem főni egy kevés vízben, cukrozom, fűszerezem. Amikor már minden puhára főtt, félreteszek 1 gesztenyét és 4 szem szőlőt, a többit beöntöm egy keverőedénybe, hozzáadom a rumot és a tejfölt, botmixerrel összekeverem. Tálaláskor ráteszem a gesztenyét s a szőlőszemeket, locsolok rá kevés tejszínt.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos kakaóhab » Kókuszos-rumos süti » Andi rumos-diós golyója » Rumos csokoládészelet
» Túrótorta szőlővel » Rumosdió golyó » Mézes-rumos-kakaós kocka » Kata (vagy rumos) szelet
» Rumos sport szelet » Rumos torta » Rumos szilva » Narancsos-rumos palacsinta
» Rumos-diós kockák » Gesztenyekrémes palacsinta » Rumos bukta (Kata-féle) » Rumos diótorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.