Tutireceptek.hu fejléc

Rumos szilva recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg szilva
30 dkg cukor
1,5 dl rum

Elkészítés:
A cukorból 1,5 dl vízzel szirupot főzünk hozzáadjuk a szilvát egyszer felforraljuk.A tűzröl levéve belekeverjük a rumot.Fórrón üvegekbe rakjuk és párnák között lassan kihűtjük.

Tanácsok:
Lezárásnál a két celofán közé szoktam tenni a szalicilt!


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos flip » Aszalt szilvás rétes » Vörösboros szilva » Rumos diótorta
» Aszaltszilvás céklasaláta » Rumos kuglóf » Szilvás pite » Zabpelyhes szilváslepény
» Töltött szilva köntösben » Rumos-diós kocka » Marcipános-rumos szelet » Ecetes szilva
» Rumos ananász » Aszalt szilva leves » Aszalt szilvás mákos bukta » Szilvás muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.