Tutireceptek.hu fejléc

Rumos szilva recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg szilva
30 dkg cukor
1,5 dl rum

Elkészítés:
A cukorból 1,5 dl vízzel szirupot főzünk hozzáadjuk a szilvát egyszer felforraljuk.A tűzröl levéve belekeverjük a rumot.Fórrón üvegekbe rakjuk és párnák között lassan kihűtjük.

Tanácsok:
Lezárásnál a két celofán közé szoktam tenni a szalicilt!


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell aszaltszilvával » Rumos meggy » Aszalt szilvás májkrém » Szilvás gombóc
» Rumos kakaóhab » Rumos kekszgolyók » Rumosdiós fagyi » Szilvatorta egyszerűen
» Szilvalekvár sütőben » Rumos-meggyes kókuszgolyóm » Aszalt szilvás kacsacomb » Szilvás-mazsolás hús
» Pikáns szilvás lepény » Rumos koktél » Szilvalekváros sütemény » Diós-rumos fincsi kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.