Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyekrémleves rumos mazsolával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10 dkg mazsola
1/2 dl rum
25 dkg édes gesztenyepüré
8 dl tej
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
3 evőkanál juharszirup, vagy méz

Elkészítés:
Előkészítés:
A mazsolát rumba áztatjuk. A gesztenyepürét villával összetörjük. A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, simára keverjük benne a pudingport és a cukrot.

Elkészítés:
A maradék tejet felforraljuk, folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a pudingporos tejet, beletesszük a gesztenyepürét, és 1-2 percig főzzük. Lehúzzuk a tűzről, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülőmixerrel habosítjuk. A rumos mazsolát belekeverjük, és juharsziruppal vagy mézzel „pettyegetve” kínáljuk akár melegen, akár hidegen

Tanácsok:
Aki fogyózik annak nem ajánlom, pedig mennyei, de a kalóriatartalma NEM kevés
hütés: 30 perc

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 928 kcal

A receptet beküldte: bibed


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos szilva » Rumos keksz golyók » Rumos félhold(Kata-féle) » Mézes-rumos-kakaós kocka
» Rumos-meggyes kókuszgolyóm » Rumos krokant fagylalt » Diós-rumos fincsi kocka » Rumos félhold süti
» Rumos-burgonyás palacsinta » Rumos - csokis golyók » Meleg rumos meggyleves » Rumos-meggyes-pudingos
» Almaleves mazsolával » Rumos csokoládékrém. » Rumos kenyér » Rumos-mazsolás diótorta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.