Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Polenta mazsolával recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
250 gr. kukoricadara/liszt/
100 gr.buzadara
250 gr.mazsola
100 gr.daralt dio
2 kanal mez
1 kanal citrom reszelt heja
1 kanal olaj,so

Elkészítés:
800 ml vizet feltenni fozni ha fo a viz a kukoricadarat es a buzadarat/ossze vegyitve/ bele ontjuk a vizben vigyazni hogy megfelelo legyen a tuz keverni kell nehogy csomok vagy oda kapjon az edeny ajahoz, hozza adni a mazsolat,diot,citrom reszelt hejat es a mezet es 15 percig meg fozni.Miutan megvan a forro masszat egy olajal kikent tepsibe kell onteni es a meleg sutoben meg 15 percet sutni utan hagyni kihulni es szeletelni.

Tanácsok:
Az egyik tanacsadasban azt olvastam a lobogo vizben egy keves hideg vizet kell onteni es utana a kukoricadarat akkor nem fog csomosodni

a fovo vizbe kell tenni a sot ezt elfelejtettem a recept elejen jelezni

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: margareta51


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Birsalmaleves mazsolával » Zöldséges polenta » Polenta fontinával » Túrós tészta mazsolával
» Polenta gorgonzolával » Tokaji borleves mazsolával » Mozzarellás polenta » Tejbe zabpehely mazsolával
» Sárga túró mazsolával » Almaleves mazsolával » Narancsos kuglóf » Gertrud szelet
» Dius-féle Márványos kuglóf » Almás, rumos puding » Gyümölcsös lepény » Gyümülcsös túrótorta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.