Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombaragú tésztával recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 hagyma 0 pont
2 KK növényi margarin 2 pont
300 g gomba 0 pont
1 répa 0 pont
1 KK liszt 0 pont
125 ml tej, zsírszegény, 1,5 % 1 pont
30 g reszelt parmezán (3 EK) 2 pont
1 EK tejföl, 24 % 1 pont
1 csipetnyi Curry 0 pont
1 csipetnyi só 0 pont
1 csipetnyi fekete őrölt bors 0 pont
1 marék apróra vágott zöldpetrezselyem (1 EK) 0 pont
1 1/2 csésze főtt tészta (laska) 3,5 pont

Elkészítés:
A kockára vágott hagymát a margarinon megdínszteljük, hozzákeverjük a szeletekre vágott gombát, répát, majd megszórjuk liszttel, és felengedjük tejjel. Hozzáadjuk a sajtot és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel és tészta mellé tálaljuk.
Jó étvágyat.

Tanácsok:
ww-seknek: egy adag 9,5 pont

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: gubaa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vargányaragu tésztával » Gombaragu burgonyaágyon » Ázsiai leves rizstésztával » Vadasmártás tésztával
» Gombaragu » Zöldborsós gombaragu » Vega pörkölt tésztával » Sajtos csirke tésztával
» Uborkasaláta rizstésztával » Bakonyi tésztával » Gombaragus karaj » Gombaragu krumplilepényen
» Gombás-csirkés batyu » Lángos Ibitől » Zöldségkeverék tésztához » Tengerész spagetti


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.