Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vadasmártás tésztával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
3-4 személyre:
- egy csomag mélyfagyasztott vadasmártás
- egy csomag mélyfagyasztott húsgombóc (levesbetét)
- 500 gr tészta (általában csőtésztával csinálom)
- tejföl
- cukor
- mustár

Elkészítés:
Felteszem a vizet a húsgombócoknak is, és a tésztának is. Addig elkészítem a mártást: egy kis vizet teszek az edény aljára, beleteszem a fagyott állapotú vadast, és addig kevergetem, amíg fel nem enged. Ha felengedett, cukorral, mustárral ízesítem, és a legvégén teszek hozzá 1-2 kanál tejfölt. Kicsi vízzel lehet higítani is.
A húsgombócokat és a tésztát hagyományos módon kifőzöm, ha elkészültek, a husit beleteszem a mártásba, a tésztát leszűröm. És már lehet is tálalni. Finom és gyors.

Tanácsok:
A húsgombóc helyett lehet bélszínrolót is sütni bele, azzal finomabb.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: alyce


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ázsiai leves rizstésztával » Uborkasaláta rizstésztával » Bakonyi tésztával » Vargányaragu tésztával
» Vega pörkölt tésztával » Gombaragú tésztával » Sajtos csirke tésztával » Tepsis tészta
» Kebab » Minerva sóletje » Gombás rakott csirkemell » Tepsis karfiol
» Nagyikám káposztás húsa » Brassói » Krémsajtos-sonkás burgonya » Csodalecsó


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.