Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombaragus karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj,
20 dkg gomba ,
4 tojás ,
1 fej vöröshagyma ,
1 zöldpaprika,
2 evőkanál liszt,
3 evőkanál olaj,
só ,
pirospaprika,
bors ,
zöldpetrezselyem,

Elkészítés:
A kiklopfolt, sózott, borsozott hússzeleteket csipetnyi pirospaprikával elkevert lisztbe forgatjuk, olajon megsütjük, majd egy edényben melegen tartjuk. A visszamaradt olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd a tűzről levéve késhegynyi pirospaprikával összekeverjük. Ezután a megtisztított, felszeletelt gombát és zöldpaprikát beletesszük, megsózzuk, és egy fél dl vizet aláöntve puhára pároljuk, végül zsírjára sütjük. Megszórjuk a felaprított zöldpetrezselyemmel, és a felvert tojásokat ráöntve addig sütjük, míg rántotta keménységű nem lesz. Az elkészült ragut a melegen tartott hússzeletekre simítjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges rakott karaj » Sertéskaraj töltve » Gombás karaj » Majoránnás sertéskaraj
» Fűszeres karajcsíkok » Fóliában sült karaj » Sertéskaraj gazdagon.... » Böllér karaj
» Mustáros karajpecsenye » Rakott karalábé karajjal » Birsalmás sertéskaraj » Karaj Dávid király módra
» Rakott sült karaj... » Almás - fokhagymás karaj » Karaj bundában » Citromos karaj szelet


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.