Tutireceptek.hu fejléc

Gombaragus karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéskaraj,
20 dkg gomba ,
4 tojás ,
1 fej vöröshagyma ,
1 zöldpaprika,
2 evőkanál liszt,
3 evőkanál olaj,
só ,
pirospaprika,
bors ,
zöldpetrezselyem,

Elkészítés:
A kiklopfolt, sózott, borsozott hússzeleteket csipetnyi pirospaprikával elkevert lisztbe forgatjuk, olajon megsütjük, majd egy edényben melegen tartjuk. A visszamaradt olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd a tűzről levéve késhegynyi pirospaprikával összekeverjük. Ezután a megtisztított, felszeletelt gombát és zöldpaprikát beletesszük, megsózzuk, és egy fél dl vizet aláöntve puhára pároljuk, végül zsírjára sütjük. Megszórjuk a felaprított zöldpetrezselyemmel, és a felvert tojásokat ráöntve addig sütjük, míg rántotta keménységű nem lesz. Az elkészült ragut a melegen tartott hússzeletekre simítjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott karaj burgonyával » Mézes sertéskaraj » Karaj mustármártásban » Gombával töltött karaj
» Szójaszószos karaj » Olasz sertéskaraj » Karajba zárt csülök » Karajszeletek ananásszal
» Sertéskaraj brokkolival » Fűszeres kirántott karaj » Fóliában sült karaj » Fokhagymás karaj
» Dunántúli vörösboros karaj » Mustáros karaj » Káposztával sült karaj » Töltött, göngyölt karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.