Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombaragu burgonyaágyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:

1 kg burgonya
1 db piros és 1 db zöld kaliforniai paprika
40 dkg gomba (friss csiperke v. konzerv)
3 újhagyma (v. 1 fej vöröshagyma)
40 dkg csirkemellfilé
2 ek vaj vagy margarin
1 ek liszt
3 dl zöldségleves (kockából)
2 dl tejszín
2 dl tej (a krumplipürébe)
só, bors

Elkészítés:
A burgonyából a szokott módon pürét készítünk.
A vajon megpirítjuk a hagymát, és a csíkokra vágott csirkemellett, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott kaliforniai paprikát és a gombát, ha minden megpuhult meghintjük liszttel, felengedjük vízzel, beletesszük a leveskockát, beleöntjük a tejszínt, felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük. egyet rottyan és kész.

a krumplipürével kibélelünk egy hőálló tálat, majd a ragut ráhalmozzuk, majd előmelegített sütőben 175 fokon 15-20 percig sütjük!

Elkészítési idő: 60 perc
Kalóriatartalom: 660 kcal

A receptet beküldte: Bellydancer


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós gombaragu » Gombaragus karaj » Gombaragu » Gombaragu krumplilepényen
» Gombaragú tésztával » Pikáns, szeletben sült hús » Babos hús » Ízletes csirkeszárny
» Tartáros csirkecombok » Rakott csirkepaprikás » Zelleres sertéssült » Hideg hústál
» Szilveszteri malacsült » Böllérpecsenye » Nagyidai cigánypecsenye » Ez kínai-Max konyhájából


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.